به گزارش رسانه های خبری وکیل VIP، بهترین وکیل پایه یک دادگستری، سایت vakil.vip که یک سایت ارائه خدمات حقوقی به صورت تخصصی بوده در حالیکه یک وکیل پایه یک دادگستری نهایتا در یک یا دو حوزه خاص می تواند به صورت تخصصی فعالیت نماید، اما یک موسسه حقوقی با دارا بودن دپارتمان های تخصصی مختلف و بهره مندی از خدمات مجموعه ای از وکلا، حقوقدانان و کارشناسان ارشد می تواند مجموعه از از خدمات تخصصی حقوقی را به جامعه هدف خود عرضه نماید است با ارائه سرویسها و خدمات جدیدی در این حوزه قصد دارد ارائه خدمات حقوقی به صورت تخصصی و استفاده از خدمات حقوقی انحصاری و متخصص در زمینه فعالیت های عمومی و خاص را تسهیل کند.
اولین قدم در هر پرونده حقوقی یا کیفری انتخاب بهترین وکیل پایه یک دادگستری در مشهد است. انتخاب بهترین وکیل از مهمترین اقداماتی است که برای حل مشکلات حقوقی باید در نظر بگیرید. معیار انتخاب یک وکیل حرفه ای، شخصی است که تخصص او در دعوی مورد نظر شما باشد که به وی، وکیل متخصص یا وکیل VIP می گویند. با توجه به بزرگی دادخواستهای حوزه های مختلف، یک وکیل vip باید از پیچیدگی موضوعات مربوط به این موارد آگاهی کافی داشته باشد تا بتواند به درستی حقوق موکل را ادعا و بازیابی کند.
همچنین یک وکیل متخصص دعاوی خصوصی و عمومی میتواند تمام جوانب موضوع اختلاف را ارزیابی کرده و با توجه به پرونده موکل خود، از آن دفاع کند. یکی از خصوصیات مهم وکیل خوب در موسسه وکیل وی آی پی، دانش حقوقی متناسب با نوع تخصص حرفه ای خویش است. ملاک شما برای انتخاب بهترین وکیل در مشهد چیست؟ مدیر عامل موسسه وکیل VIP در زمینه ضرورتها و دلایل راهاندازی این وبسایت گفت: «با توجه به رشد روش های اقتصادی نوین، تنوع معاملات اقتصادی و سرعت پیشرفت علم و اطلاعات در جهان، اقدام به ایجاد 8 دپارتمان تخصصی حقوق در جهت رفع نیاز های حقوقی جامعه نموده است و هر کارشناس ارشد یا وکیل فقط در حوزه تخصصی خود مبادرت به ارائه مشاوره، وکالت و یا سایر خدمات حقوقی می نماید که مسلما نقش مهمی در ارتقا کیفیت و موفقیت خدمات حقوقی مورد نظر با کمترین هزینه های جاری را داشته و باعث می شود تا حضور وکیل در اجتماع بیشتر از گذشته احساس شود.»
وکلای مجموعه وکیل vip متخصص و وکیل پایه یک دادگستری مشهد در زمینه های خانواده (طلاق، نفقه، اجرت المثل، مهریه نفقه فرزند، اثبات عسروحرج زوجه)، ملکی (تخلیه، خلع ید، تصرف عدوانی و…)، کیفری (توهین، افترا، تهدید، فحاشی، مواد مخدر، کلاهبرداری اینترنتی، ضرب وجرح، قتل، سرقت و …)، کمیسیون ماده 100، حقوقی و… می باشند و می توانند به شما مشاوره حقوقی آنلاین فوری و مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته بدهند. قبول وکالت، مشاوره حضوری و غیرحضوری درحوزههای مختلف حقوقی، کیفری، ثبتی، ملکی، مهریه، طلاق و … که تخصص مجموعه وکیل وی آی پی می باشد که با پشتکار توانسته خود را در زمره بهترین وکیل مشهد قرار دهد.
مجموعه وکیل وی آی پی، پروندههای بسیاری در دعاوی، وکیل خانواده (اثبات زوجیت، انکار زوجیت، اثبات نسب، نفی نسب، اثبات کفالت، اثبات رجوع، ثبت واقعه رجوع، ثبت واقعه طلاق، اجازه ازدواج، الزام به بذل مدت، الزام به ثبت ازدواج، استرداد جهیزیه، اعلام تمکین)، وکیل ملکی (اثبات مالکیت، اثبات وقفیت، اثبات تولیت موقوفه، اثبات شراکت، اثبات حق ارتفاق و انتفاع، اثبات نسق زارعانه، اثبات حریم ملک، خلع ید، تسلیط ید، قلع و قمع مستحدثات و نزع اشجار)، ارث (دعاوی مربوط به وصیت، اثبات وصیت تملیکی، اخراج ثلث، تنفیذ وصیت نامه، رد وصیت نامه، تحویل موصی به، عزل وصی از وصایت)، وکیل امور حسبی ( اثبات کفالت، حکم کفالت و سرپرستی، صدور حکم رشد، صدور حکم حجر، رفع حجر) و … موفق عمل کرده است. وکیل VIP (وکیل متخصص)، وکیلی است که درحوزه کاری خود در علم حقوق دارای مهارت و تجربه کاری وموفقیت بالایی باشد. یکی از مهمترین موضوعات و نقاط مهم در انتخاب وکیل این است که شخصی که قرار است پروندهای بهعهده بگیرد تخصص و دانش کافی در این حوزه داشته باشد و به این دلیل امر وکالت یک مسئله کاملاً تخصصی میباشد. مجموعه وکیل VIP با به کارگیری بهترین وکیل پایه یک دادگستری، سالهاست ارائه دهنده خدمات حقوقی به صورت تخصصی بوده است.
معیار انتخاب یک وکیل حرفهای، شخصی است که تخصص او در دعوی مورد نظر شما باشد که به وی، وکیل متخصص یا وکیل VIP میگویند. این مجموعه دارای سابقه وکالت در پرونده های مربوط به دعاوی کیفری و حقوقی میباشد. وکلای متخصص شامل وکیل طلاق، وکیل ملکی، وکیل امور حسبی، وکیل ارث، وکیل امور مالی، وکیل امور ثبتی، وکیل خانواده و … میباشد. بهترین وکیل را برای دعوی حقوقی یا کیفری خود از وکیل وی آی پی بخواهید. گفتنی است موسسه وکیل VIP، به مناسبت این رونمایی، اقدام به تاسیس موسسه حقوقی وکیل VIP کرده و علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه فعالیتها و خدمات آن میتوانند به سایت موسسه وکیل VIP به آدرس vakil.vip مراجعه کنند.
ارتباط با وکیل وی آی پی: تلفن مشاورین حقوقی: 09152491040 09152491050 تلفن دفتر: 37063330-051
آدرس: بلوار کلاهدوز _ کلاهدوز 54 ساختمان جامجم طبقه مثبت3 اداری واحد 314
میوه توت، میوهای لذیذ و خوشمزه است که کمتر کسی پیدا میشود که طرفدار آن نباشد. میوهای که طعم بینظیر آن یک طرف، نحوه میل کردن آن در پای درخت نیز یکیدیگر از جذابیتهای آن است. کسانی که طرفدار پر و پا قرص این میوه هستند، هر سال در فصل بهار و اواخر اردیبهشت، بیصبرانه منتظرند که لذت خوردن آن را تجربه کنند. کاشت درخت توت، نیز میتواند تجربهای جالب با سوددهی فراوان باشد.
از همین رو ما در این نوشتار تصمیم داریم تا مراحل و موارد مربوط به کاشت نهال توت، را بررسی کنیم، تا اگر شما قصد کاشت این نهال را در حیاط، باغ و یا باغچه خود دارید، این نوشتار برای شما یک راهنمای جامع و کامل باشد. پس در ادامه با ما باشید.
میوه توت که نام علمی آن (Morus) است، در کشور ما ایران بهوفور کاشت میشود. در کشورهای دیگر مانند چین و یا آمریکا نیز هم چنین کاشت نهال توت؛ رایج بوده و از محصول آن استفاده میشود. البته در هر منطقه نوع میوه کمی متفاوتتر از آن چه ما با عنوان توت میشناسیم، وجود دارد. در هر صورت درخت توت در هر کشور و ایالتی که باشد قطعاً عمری چند صد ساله خواهد داشت. چون درختان توت میتوانند تا سالیان دراز عمر کنند. درختی که بسیار به سرما مقاوم بوده و بدنهای کلفت و ضخیم به رنگ زرد و نارنجی دارد.
جهت تکثیر گیاه توت روش های مختلف تکثیر جنسی و غیرجنـسـی( رویشی) وجود دارد اما مناسبترین روش تکثیر به جهت حفظ ساختار ژنتیکی گیاه و عدم تفرق صفات؛ استفاده از روش هـای رویشـی تکثیر گیاهان نظیر پیوند، قلمه، شاخه خوابانیدن و … است. به جهـت سادگی، پایین بودن هزینه ها و دسترسی سریعتر به نهال توت روش قلمه زنی، آن هم با استفاده از قلمه های چوبی (سـخـت یـا خشـبـی) به عنوان بهترین و سهل الوصول ترین روش توصیه می گردد.
بستر کاشت قلمه می تواند؛ خاک گلدان های نایلونی یکبار مصرف با درصد ترکیب مشخص از ماسه، کود حیوانی و خاک باغچه باشد کـه در زیر شاسی نگهداری می شوند یا خاک زمین خزانه آماده شده (یعنـی زمین شخم و دیسک زده و با کود حیوانی مخلوط شده و بـه شـکـل جوی و پشته درآمده) و یا خاک خود زمین اصلی یـا مـحـل احـداث توتستان پس از انجام عملیات خاک ورزی مناسب و کوددهـی بـاشـد . البته کاشت قلمه در خزانه و یا گلدان روش های مناسبتری می باشند.
در صورتی که نیاز به تولید نهال در طی مدت زمان 3 الی 4 ماه و انتقال و کاشت نهال در زمین اصلی در طول سال باشد و یا زمین و امکانات مکانیزاسیون خاک ورزی و آبیاری مناسب در دسترس نباشد، روش گلدانی برای کاشت درخت توت توصیه می شود. در غیر این صورت، روش تولیـد نـهـال در زمین خزانه؛ به دلیل داشتن مزایایی چون تولید نهال های یکساله با قابلیت ضدعفونی مطمئن تر و تلفات کمتر در مرحله انتقال به سرتاسر کشور و نیـز قابلیت گیرایی و جوانه زنی بهتر و بیشتر در زمین اصلی؛ توصیه می گردد.
پیوند نهال توت یا تکثیر نهال توت از دیگر مواردی است که در آموزش کاشت نهال توت بسیار اهمیت دارد.
تکثیر نهال توت با قسمتی از گیاه توت انجام می گردد.
با تکثیر و پیوند نهال توت می توانید میوه ها و گیاهان سالم تری را تولید کنید.
پیش تر بیان کردیم که قلمه درخت توت به دو صورت انجام میگیرد:
روش چوبی
روش سبز
در نمونه اول سرشاخه هایی با قطری در حدود 3 سانتی متر و طول 20 سانتیمتر را در فصل بهار که هوا مناسب است در خاک میکارند. قلمه تا رسیدن فصل بهار و دمای مناسب هوا باید در محیطهایی با هوای شبیهسازی شده همانند سردخانهها نگهداری شوند.
در روش قلمه زنی سبز نیز شاخه هایی را جدا می کنند که دارای جوانه باشند. تعداد جوانه ها باید در این شاخهها نسبتاً زیاد باشد. تنها دو برگ انتهایی از شاخه جدا نمیشوند و بقیه برگها در فصل بهار مجدداً در زمین کاشته خواهند شد.
برای تکثیر درخت توت، بهترین موقع هنگام رسیدن واریته های مختلف این میوه است، برای بذر گیری، میوه های رسیده را از پایین درخت یا روی درخت جمع کنید و در ادامه گوشت این میوه را از بذر روی غربال با فشار آب جدا کنید. حالا باید بذرها را در اتاق به وسیله گرمای طبیعی یا سایه خشک کنید. برای بهتر تخمیر شدن، میوه های رسیده را 4 الی 5 روز داخل ظرفی در گرمای اتاق قرار می دهند.
بهتر است که بذر توت را در همان سال اول بکارید چون قهوه نامیه آن به مدت 3 ماه حفظ و نگهداری می شود. کاشت درخت توت به شکل بذر به راحتی ممکن است.
همانطور که می دانید هر نهال باید زمانی که خواب می باشد طبق خصوصیاتی که دارد در فصل مورد نظر کاشته شود. نهال توت نیز بهتر است در سال اول خود و در فصل بهار یا پاییز (متناسب با شرایط اقلیمی محل کاشت نهال توت ) زمانی که نهال خوابیده است، کاشته شود. بهترین روش آبیاری نهال توت نیز در هفته یک یا دوبار آبیاری است.
البته بسته به خاکی که در آن نهال توت کاشته می شود، ممکن است آبیاری یک بار یا دو بار در هفته انجام شود. در خاک های رسی بهتر است آبیاری یک بار در هفته باشد. ریشه های نهال توت می بایست به خوبی خیس شوند و مرطوب بمانند تا رشد خوبی داشته باشند. پس از آنکه نهال توت بزرگ شد، دیگر به آبیاری کمتر نیاز دارد.
همانطور که پیشتر برای آموزش کاشت نهال توت اشاره کردیم، در این مطلب به بررسی فاصله کاشت درخت توت و یا فاصله کاشت نهال توت می پردازیم.
فاصله کاشت نهال توت می بایست ? تا ? متر باشد. این فاصله برای رشد بهتر و بیشتر ریشه های نهال توت ضروری می باشد. ریشه های نهال توت نباید در عمق زیاد قرار بگیرند و همان حفره ای که اندازه ی گلدان نهال توت می باشد، کافی است. یکی از مهمترین مواردی که در نحوه کاشت درخت توت اهمیت بسیار بالایی دارد، کود دهی می باشد.
یک بار کود دهی برای درخت توت در سال پس از کاشته شدن و بزرگ شدن، کافی می باشد. بیش از یک بار کود دادن سبب می شود تا رشد نهال و درخت توت با مشکل رو به رو شود. ماه اسفند بهترین ماه برای کود دهی به درخت توت بوده و تابستان و پاییز و دو ماه اول زمستان برای کود دهی اصلا مناسب نیست.
نهال درخت توت در ایران در مناطق شمالی و استپی کاشته می شود. بهترین زمان کاشت نهال توت در ایران فصل بهار و یا پاییز است. البته در مناطق سردسیر و یخبندان، بهترین زمان کاشت نهال توت، در بهار می باشد. کاشت نهال توت در بهار سبب می شود تا این نهال از سرمای زمستان در امان بماند و یخ نزند.
البته در مناطق گرمسیر و مناطق معتدل به دلیل آنکه زمستان یخبندان نیست، می توانید در پاییز نهال توت را بکارید.
این گونه اکنون بطور گسترده در سراسر جهان در مناطقی با اب و هوای معتدل یا گرم کاشته شده و به طور گسترده و به صورت طبیعی کاشت می شود. این گیاه از شبه قاره هند ، افغانستان و ایران گرفته تا جنوب اروپا بیش از هزار سال است که برای برگ ان برای تغذیه کرم های ابریشم پر ورش داده شده است.
اخیراً ، در مناطق آشفته مانند حاشیه کنار جاده ها و پیاده روها در مناطق شهری در بیشتر مناطق آمریکای شمالی به صورت کاملاً طبیعی کاشت شده است. امروزه از انواع توت به عنوان یک درخت زینتی استفاده می شود که سایه آن بدون میوه مورد نظر است. گونه گوزنی توت سفید ، Morus alba ‘Pendula)’) یک گیاه زینتی محبوب است.
این گونه به یک درخت برگی محبوب در بین شهرهای بیابانی جنوب غربی ایالات متحده تبدیل شده است که به دلیل سایه آن و همچنین خوشه های توت استوانه ای شیرین و مایل به سفید آن معروف است. گرده گیاه در برخی از شهرها که به دلیل افزایش تب یونجه مقصر شناخته شده است ، مشکل ساز شده است.
نور – توت ها در آفتاب کامل شکوفا می شوند اما در سایه جزئی نیز رشد خوبی دارند.
نیاز به آب : توت ها گیاهان مقاوم به خشکی هستند اما در مناطقی که میزان بارندگی بین 600 تا 1500 میلی متر در سال دارد ، به بهترین شکل رشد می کنند. دیده شده که توت ها در تالاب ها و در کنار رودخانه ها نیز به خوبی رشد می کند ، زیرا این گیاهان نسبت به آب تحمل زیادی دارند ، گرچه معمولاً در محیط های غیر تالاب رشد می کنند.
زیستگاه – توت معمولاً در مزارع قدیمی ، کنار جاده ها ، حاشیه های جنگلی ، محیط های شهری و مناطق دیگر رشد می کنند.
سرسختی – توت درخت بسیار سر سختی است و تا درجه حرارت 36- درجه سانتیگراد را تحمل می کند، اما در آب و هوای نیمه گرمسیری و مدیترانه ای به راحتی رشد می کند.
بوم شناسی – بسیاری از پستانداران کوچک از جمله پرندگان ، روباه ها ، سنجاب ها و جوندگان از توت ها تغذیه می کنند.
خاک – توت ها خاک لومی گرم و مرطوب و خوب زهکشی شده را در موقعیت آفتابی ترجیح می دهند. با این حال آنها با خاکهای درشت ، متوسط ??و ریز سازگار هستند و طیف وسیعی از pH 5-7 را تحمل می کنند.
محیط – درختان باد ، خشکسالی ، سرما و سایه جزئی را تحمل می کنند ، بنابراین می توانید تقریباً در هر کجا آنها را کاشت کنید. این گیاه پس از گرفتن در خاک نسبت به نمک بسیار تحمل دارد. درختان توت می توانند بسیار بزرگ شوند و در صورت بلوغ سایه سنگینی به خود می گیرند ، بنابراین این مساله نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
ما اندامهای تحتانی درختان خود را کوتاه می کنیم تا فضا و نور بیشتری برای طیف وسیعی از درختان ، درختچه ها و گیاهان کوچکتر فراهم شود.
از جمله نکات مهمی که در پرورش و کاشت نهال توت؛ باید مورد توجه قرار دهید اصول مربوط به کاشت در آن است. رعایت خاک، آب و هوا و آبیاری مناسب از جمله این اصول هستند. خاکهای شنی لومی و آب و هوای معتدل باید فراهم شود تا باغداری مناسب برای نهال توت به عمل آید. مبارزه با آفات که همچون دیگر نهالها برای درخت توت نیز انواع آن وجود دارد، از دیگر اصولی است که باید در محافظت از توت به کار برد.
از شایع ترین آفات نهال های توت انواع شته ها، شپش ها، پشه توت و انواع کنهها هستندو البته ناگفته نماند که عوامل ویروسی و باکتریایی نیز همچنین ممکن است باعث ایجاد بیماری در درختان توت شوند. استفاده از روشهای بیولوژیکی در مقابله با انواع ویروسها و آفات، همانطور که پیشتر نیز اشاره کردیم، بهترین روش ممکن است.
به کار بردن انواع روش های بیولوژیک برای مبارزه با آفاتی که برای نهال توت مضر هستند، بهترین روش ممکن خواهد بود. تا حد امکان از سموم برای از بین بردن آفات استفاده نشود که میتواند خود عواقب بدی را برای مزرعه، محیط و همچنین نهال شما داشته باشد.
میوه های توت سفید طعمی شیرین دارند و بر خلاف میوه های دیگر که معمولا همزمان و به یکباره می رسند در مدتی طولانی می رسند و دوران باردهی این درخت هم 6 تا 8 هفته است.
چوب این درختان کاربرد زیادی دارد و در کشور هند از چوب توت برای صنایع دستی، کابینت و وسایل ورزشی مانند چوب هاکی چمن و راکت تنیس استفاده می کنند، از شاخه های توت هم برای درون سبد بافته شده استفاده می شود.
درخت توت برای تثبیت ساختار فیزیکی خاک و کنترل فرسایش مفید است، برگ های توت فرنگی دارای 18 الی 25 درصد پروتئین است و بسیار خوب هضم می شوند.
برگ های توت در کشور کره به عنوان چای استفاده می شود و دارای ویتامین های گروه B و D و فلاونول است که باعث شده است به عنوان سبزی خوردن هم استفاده شود.
تغذیه – توت به کود کمی نیاز دارد. هنگام کاشت درختان جدید ، پوشاندن سوراخ کاشت با 20 تا 30 لیتر کمپوست و تکرار این کار در اوایل بهار برای 2 سال اول ، به رشد آنها کمک زیادی خواهد کرد.
آبیاری – درختان توت سریع رشد می کنند و با دسترسی به آب در دوره گلدهی و باردهی میوه بیشتری تولید می کنند. درختان جوان به اب بیشتری نیاز دارند و برای 2-3 سال اول با 30 لیتر آب هر 2 تا 4 هفته بدون باران آبیاری می شوند.
علفهای هرز : در هر فصل بهار بیرون کشیدن علفهای هرز که در تابستان شروع به رشد می کنند به رشد گیاهان جوان کمک می کند. با بالغ شدن درختان ، آنها در بین سایر انواع گیاهان به خوبی رشد می کنند.
هرس : اندامهای تحتانی درختان خود را به ارتفاع تقریبی 5-6 متر هرس کنید تا به شما امکان کاشت زیر درخت و دسترسی آسان به اطراف درخت را بدهد. درختان به خوبی به این نوع هرس پاسخ می دهند. در صورت هرس درختان جوان ، جوانه های گل و میوه در سال دوم رشد می کنند.
برداشت – ساده ترین روش برای برداشت یک توت سفید روش لرزاندن درخت و گرفتن میوه است.
میوه تازه فقط چند روز ماندگاری دارد و اگر بلافاصله آنها را نمی خورید بهتر است در یخچال نگهداری شود. این یکی از اصلی ترین دلایلی است که میوه توت زیادی را در مغازه ها نمی بینید. میوه ها همچنین می توانند خشک یا یخ زده شوند .
https://ezproxy.cityu.edu.hk/login?url=https://alphanahal.ir/ |